Mijn Stempel Avontuur

Fenneke Briggs

Onafhankelijk Stampin’ Up Demonstratrice

Het begon ongeveer 10 jaar geleden, ik woonde in de USA en werd uitgenodigd voor een creatieve middag bij mijn vriendin- plezier met inkt, stempels en papier. We zaten gezellig aan de tafel en kregen uitleg van een Stampin’ Up Demonstratrice en met een paar kleuren inkt, wat stempels kon iedereen zijn eigen kaarten maken.

Ik denk met veel plezier terug aan deze eerste jaren en heb heel veel kaarten gecreëerd, mooie technieken geleerd en de beste vrienden gemaakt. Op deze manier heb ik hele persoonlijke kaarten kunnen sturen aan mensen die me dierbaar zijn.

Weer terug in Nederland ben ik demonstratrice geworden en organiseer ik elke maand een ‘event’ Plezier met inkt, stempels en papier. Samen praten we over de dingen die ons bezighouden, familie en verjaardagen, de buurvrouw die net haar man is verloren, en kinderen die geslaagd zijn voor hun opleiding. En voor al deze gelegenheden een persoonlijke kaart. Met deze blog wil ik graag de dingen die mij bezig houden en de kaarten die daar bij horen.